Κόντρα Χάρη – Χάσικου: «Εγω εν τζιαι» και ο «μάγκας» του Twitter….

Κόντρα Χάρη – Χάσικου: «Εγω εν τζιαι» και ο «μάγκας» του Twitter….

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Χάρη Γεωργιάδη και του Σωκράτη Χάσικου με αφορμή τη κατάθεση του τέως Υπουργού Οικονομικών, ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις.

Ο Χάρης Γεωργιάδης στη κατάθεση του απέδωσε τα εύσημα στον Κωνσταντίνο Πετρίδη, και ανέφερε ότι  μόλις ο κ. Πετρίδης,  ανέλαβε τα καθήκοντά του στο ΥΠΕΣ τον Μάιο του  2017, τέσσερα χρόνια μετά τη θητεία Χάσικου,  τον ενημέρωσε, όπως και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τις αδυναμίες και τα κενά του προγράμματος και σε συνεννόηση προχώρησαν σε βελτιώσεις.

Μάλιστα, όταν τον ρώτησε ο πρόεδρος της επιτροπής γιατί δεν διορθώθηκαν νωρίτερα οι αδυναμίες, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ήταν ευθύνη του Υπουργείου Εσωτερικών δηλαδή του Χάσικου να το πράξει.

Ο  πρώην ΥΠΕΣ, Σωκράτης Χάσικος κατέθεσε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ερευνητική Επιτροπή και εξήγησε τη στελέχωση της Μονάδας του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, τον τρόπο λήψης απόφασης από το Υπουργικό Συμβούλιο σε σχέση τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις, τον τρόπο που πραγματοποιείτο ο έλεγχος των Επενδυτών, καθώς επίσης αν ήρθαν προσωπικά σε επαφή με επενδυτές ή/και με παρόχους υπηρεσιών

Αρχικά ο Σωκράτης Χάσικος με ανάρτηση του έγραψε:

 

Απαντώντας του στη συνέχει ο τέως ΥΠΟΙΚ  έγραψε:

Πριν από λίγο ο Χάρης Γεωργιάδης, διέγραψε την ανάρτησή του και έγραψε: