Κόντρα Συλικιώτη – Λιοτατή: “Ψεύτης ο Λιοτατής”

images (2)

Και το παιχνίδι της κόντρας μόλις έχει αρχίσει.

Η κόντρα άρχισε όταν ο Χαράλαμπος Λιοτατής, ενώπιον της τριμελούς ερευνητικής επιτροπής για τις αγοραπωλησίες τ/κ περιουσιών, έκανε αναφορά στον τέως υπουργός Νεοκλή Συλικιώτη.

Ο Νεοκλής Συλικιώτης δήλωσε ότι από το 2006 οι εξουσίες του κηδεμόνα τ/κ περιουσιών είχαν περιοριστεί και δικαίωμα να εγκρίνει τις αγοραπωλησίες τ/κ περιουσιών είχε μόνο το Υπουργικό Συμβούλιο.

Εξηγώντας ότι η συνάντηση, στην οποία έκανε αναφορά ο κ. Λιοτατής είχε διευθετηθεί με τον Μουσταφά Μεχμέτ Μουσταφά, και όχι με οποιοδήποτε άλλο, πρόσθεσε ότι ο Μουσταφά ζήτησε συνάντηση με τον Υπουργό για να πάρει διευκρινίσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να πωλήσει το τεμάχιο του.

download (1)

“Την υπηρεσία και το Υπουργείο ποτέ δεν τους αφορά σε ποιαν εταιρεία πουλά ο Τ/κ, φτάνει τα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει η νομοθεσία για να πωλήσει το τεμάχιό του”, συνέχισε ο κ. Συλικιώτης.

“Οι εξουσίες του κηδεμόνα τ/κ περιουσιών, μετά από δική μου παρέμβαση το 2006, περιορίστηκαν και το δικαίωμα να εγκρίνει αγοραπωλησίες τ/κ περιουσιών το είχε μόνο το Υπουργικό Συμβούλιο και αποτελεί ψέμα η αναφορά που έγινε από τον Λιοτατή ότι δήλωσα πως θα υπογράψω τόσα”, και συμπλήρωσε ότι “δεν μπορούσα να πω ότι θα υπογράψω επειδή δεν είχα αυτό το δικαίωμα”, είπε ο κ. Συλικιώτης.

“Και αυτή είναι η όλη αλήθεια”, κατέληξε ο πρώην υπουργός.