Κωνσταντίνου: Αντιλαμβάνομαι τις “ηρωικές” ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής για εκλογικούς σκοπούς και …

Αντιλαμβάνομαι τις “ηρωικές” ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής για εκλογικούς σκοπούς και ίσως την αγωνία που υπάρχει, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δημάρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέα Κωνσταντίνου, σε σχέση με την πρόσκληση του για ανοικτή συζήτηση με συμμετοχή των δημοτών

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ευχαριστώ τους ανθυποψήφιους και ανθυποψήφιές μου που αποδέχθηκαν την πρόκλησή μου για να συζητήσουμε για την Αγλαντζιά στην Αγλαντζιά. Για τους δημότες μας μαζί με τους δημότες μας.

Όπως είχα υποσχεθεί, κάλεσα όλους σε μια ανοικτή, δημόσια συζήτηση για την πόλη μας. Ήρθαμε σε επαφή με όλα τα άλλα επιτελεία και συμφωνήσαμε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Αντιλαμβάνομαι τις “ηρωικές” ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής για εκλογικούς σκοπούς και ίσως την αγωνία που υπάρχει.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας: το θέμα είναι η Αγλαντζιά και πώς θα συνεχιστεί η καλή πορεία που έχουμε πετύχει έως τώρα.

Με τη σύμφωνη γνώμη, λοιπόν, των ανθυποψηφίων μου, η Ανοικτή Συζήτηση θα διεξαχθεί αύριο, 31 Ιουλίου, στις 6.45μμ στο αμφιθέατρο στο Σκαλί και καλώ τους συνδημότες μου να δώσουν το παρόν τους.