Κυπριανού και Κατσουρίδης για την υπόθεση τ/κ περιουσίας

Tο ΑΚΕΛ “δεν έχει καμιά σχέση” με τις καταγγελίες για την επένδυση του Ταμείου Συντάξεων της Cyta σε τουρκοκυπριακή γη στην περιοχή Δρομολαξιάς-Μενεού, αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού σε γραπτή του δήλωση.

“Απαίτηση μας είναι η όλη υπόθεση να διερευνηθεί και να διαλευκανθεί πλήρως στην ουσία της από τις αρμόδιες αρχές, τόσο αναφορικά με την αγοραπωλησία, όσο και με την επένδυση του Ταμείου Συντάξεων της Αρχής Τηλεπικοινωνιών και, αν υπάρχουν οι όποιες ευθύνες, να αποδοθούν”, αναφέρει ο κ. Κυπριανού.

Εξάλλου, σε γραπτή του δήλωση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Νίκος Κατσουρίδης αναφέρει ότι πληροφορήθηκε “με ιδιαίτερη έκπληξη και δυσαρέσκεια” ότι ο κ. Λιοτατής “σε κατάθεση του εμπλέκει το όνομα μου σε υπόθεση που αφορά επένδυση του Ταμείου Συντάξεων της Cyta σε Μενεού-Δρομολαξιά”.

“Διερωτώμαι για τη σκοπιμότητα αυτής της εκ των υστέρων συμπληρωματικής αναφοράς, η οποία είναι παντελώς ανυπόστατη και δυσφημιστική και οδηγεί, μέσω των διαρροών, ουσιαστικά σε διαπόμπευση μου. Ως εκ τούτου, δεν μου μένει άλλη επιλογή από την προσφυγή στη δικαιοσύνη προς αντιμετώπιση της εν λόγω συκοφαντικής επίθεσης”, αναφέρει.

Προσθέτει ότι ταυτόχρονα βρίσκεται στη διάθεση οποιουδήποτε αρμόδιου οργάνου να επιθεωρήσει τους λογαριασμούς του για να καταφανεί η αλήθεια.