Κυπελλούχος ο Απόλλωνας

Στον 74ο τελικό  του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, ο  Απόλλωνας ήταν ο νικητής επικρατώντας της Ομόνοιας στο Τσίρειο Στάδιο με 2-1 και κατακτώντας το 8ο τρόπαιο στην ιστορία του.

Η ομάδα του Απόλλωνα άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με  σουτ του Παπουλή και ισοφάρισε η Ομόνοια με απευθείας φάουλ του Μαρκάσα στο 51ο λεπτό.

Το νικητήριο τέρμα για τον Απόλλωνα το πέτυχε ο Αγγελής Αγγελή με κεφαλιά στο 73ο λεπτό.

Capture

Μετά τη λήξη του αγώνα οι οπαδοί του Απόλλωνα εισήλθαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν ενώ σε κάποια στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια όταν άρχισαν να ρίχνονται αντικείμενα και φωτοβολίδες από και προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δυο οπαδοί, ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ μικροτραυματισμούς υπέστησαν και κάποια μέλη της Αστυνομικής Δύναμης.

Τελικά η απονομή του Κυπέλλου έγινε με μικρή καθυστέρηση, από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΠ Φοίβο Βάκη, με τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τους οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου.

Capture

Το γλέντι στη Λεμεσό για τους οπαδούς του Απόλλωνα συνεχίζεται στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, με επίκεντρο τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου.