Κυβέρνηση προς ΑΚΕΛ: Κρινόμαστε όλοι από το λαό

Καυστικός και σήμερα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βικτωρας Παπαδόπουλος: “Αν στο ΑΚΕΛ θέλουν να συνεχίσουν να στέλλουν αρνητικά μηνύματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ας συνεχίσουν να το πράττουν” σημειώνοντας ότι κρινόμαστε όλοι από το λαό για τις πράξεις, τις παραλείψεις και τις δηλώσεις μας.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνησή του το μόνο συμφέρον που έχουν κατά νου να υπηρετήσουν, είναι το συμφέρον του κυπριακού λαού».

«Κύρια έγνοια και στόχος του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τον οποίον αγωνίζεται νυχθημερόν, είναι η επαναφορά της οικονομίας και της χώρας στο δρόμο της ανάπτυξης και της εξόδου από την πρωτοφανή κρίση που επέφερε η πενταετής διακυβέρνηση Χριστόφια – ΑΚΕΛ», προσθέτει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Τονίζει ακόμη ότι «στο δρόμο για την επίτευξη αυτού του στόχου κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο». Όλοι, προσθέτει, «θα πρέπει να κατανοήσουν ότι υπηρετούν τον κυπριακό λαό και μόνον αυτόν».

Ο κ. Παπαδόπουλος συνεχίζει αναφέροντας ότι «το τελευταίο διάστημα, μετά και την πρώτη αξιολόγηση από την Τρόικα, αποκαθίσταται μέρα με τη μέρα η αξιοπιστία της χώρας, μια αξιοπιστία που είναι απαραίτητη για την οικονομική ανάκαμψη και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων».

«Οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται είναι στο ΑΚΕΛ, όπως δεν αντιλαμβάνονταν την κατρακύλα της οικονομίας κατά τα χρόνια της διακυβέρνησής τους εκτοξεύοντας την ανεργία από το 3% στο 15%, αναγκάζοντας τον κόσμο να συνωστίζεται στα συσσίτια και βάζοντας λουκέτο στις επιχειρήσεις», προσθέτει.

«Αν θέλουν να συνεχίσουν να στέλλουν αρνητικά μηνύματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ας συνεχίσουν να το πράττουν», αναφέρει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «κρινόμαστε όλοι από το λαό για τις πράξεις, τις παραλείψεις και τις δηλώσεις μας».