Επίθεση Βενιζέλου στο «αντιμνημονιακό μέτωπο»

Στην ίδια πλευρά, την αντιμνημονιακή, κατέταξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή, κάνοντας λόγο για δυνάμεις του δημόσιου τομέα, της ακινησίας και των συντεχνιακών συμφερόντων.

Ο κ. Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα, όπου καλλιεργεί ως κόμμα του Δημοσίου, του δημόσιου τομέα του παλαιού συστήματος της ακινησίας, του συντεχνιασμού, της αυταπάτης, ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει, του κλεισίματος του πελατειακού ματιού στον οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Το κόμμα αυτό καλλιεργεί τη στρατηγική της έντασης. Πάρτε τις ομιλίες του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και θα δείτε, με τις εκφράσεις του, την καλλιέργεια αυτού του κοινωνικού και πολιτικού μίσους κατά της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Έχουμε το ΚΚΕ, το οποίο εντίμως λέει την άποψή του. Έχουμε τον κ. Καμμένο, ο οποίος έπεσε θύμα, ο ίδιος, της έντασης που ο ίδιος πήγε να δημιουργήσει και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό και εξέφρασα την πλήρη μου αντίθεση γι’ αυτό που υπέστη. Και βεβαίως, έχουμε τη Χρυσή Αυγή και όλοι αυτοί αθροίζονται, όλοι αυτοί ψηφίζουν από κοινού. Όλοι αυτοί στηρίζουν πολιτικές συνωμοσίες από κοινού».