Κυβέρνηση εθνικού συνασπισμού ονειρεύεται ο Στ. Μαλάς!

Πεπεισμένος ότι θα ηγηθεί, ως πρόεδρος, κυβέρνησης εθνικού συνασπισμού την οποία θα συγκροτήσει, μετά τις εκλογές, εμφανίζεται εσχάτως ο Σταύρος Μαλάς. Ο άλλοτε υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Χριστόφια, υποστηρίζει ότι έχει τη στήριξη κομμάτων για αυτό το, ομολογουμένως, πολύ φιλόδοξο …όνειρό του.

Όπως διατείνεται, ένα από τα κόμματα που τον στηρίζουν είναι η «Έπαλξη για την Ανασυγκρότηση Κέντρου» με πρόεδρο τον Κύπρο Χρυσοστομίδη, κεντρικό οργανωτικό γραμματέα τον Λοΐζο Κωνσταντίνου και αλλά περίπου 10 άτομα. Μιλάει και για την στήριξη και άλλων κομμάτων προς το πρόσωπό του, τα οποία όμως δεν κατονομάζει. Μήπως να τα ανακοινώσει και αυτά στον Κυπριακό λαό που είναι ο μοναδικός «ρυθμιστής» των εκλογών;

Δείχνει να έχει πιστέψει ότι θα … γίνει Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στηριζόμενος προφανώς και στον σημερινό Πρόεδρο -για ελάχιστες μέρες – κομμουνιστή Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Σταύρος Μαλάς διετέλεσε υπουργός Υγείας για περίπου 11 μήνες στην κυβέρνηση Χριστοφια. Κάθισε στον υπουργικό θώκο, τον Αύγουστο του 2011 μετά τη φονική έκρηξη το Μαρι, όταν δηλαδή ο Δ. Χριστόφιας έψαχνε υπουργό με το …μικροσκόπιο.

Στη συνέχεια, ρίχτηκε με τις ευλογίες Χριστόφια στην αρένα με τα λιοντάρια, δηλαδή στην εκλογική μάχη για την προεδρία και απ’ ότι φαίνεται έχει πιστέψει ότι θα γίνει και Πρόεδρος με συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού συνασπισμού.

Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι δικαίωμα στο …όνειρο έχουν όλοι. Αυτό όμως που δεν δικαιούνται να πράττουν είναι να …παραμυθιάζουν τους ψηφοφόρους με  τα περί στήριξης άλλων κομμάτων, που ποτέ δεν ανακοινώνουν! Αν δεν μπορούν να αντιληφθούν την κρισιμότητα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, ας συνειδητοποιήσουν τουλάχιστον, ότι ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη…