Κούσιος: Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ συνεχίζει να επιρρίπτει ευθύνες στον ΠτΔ για αποτυχία της επικείμενης συνόδου

Σε γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου,  Κυριάκου Κούσιου σε ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ για το Κυπριακό αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού, προκαταλαμβάνοντας τα αποτελέσματα της άτυπης συνόδου στη Γενεύη, συνεχίζει να επιρρίπτει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ευθύνες για ενδεχόμενη αποτυχία στην επικείμενη σύνοδο και να τον κατηγορεί για διχοτόμηση της Κύπρου.

Με περίεργα ταυτόσημη φρασεολογία, και παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις του με το ΑΚΕΛ, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος θεωρεί και εκείνος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υπεύθυνος για τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ συνεχίζουν τη συντονισμένη μικροκομματική τους δράση για εξυπηρέτηση των προεκλογικών τους σκοπιμοτήτων και ζητούν τη δημόσια διαπραγμάτευση του Κυπριακού μεταξύ μας, ακόμα και 48 ώρες προτού συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο και τέσσερεις μέρες προτού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβεί στη Γενεύη, για να συμμετάσχει σε μία από τις πλέον κρίσιμες συνόδους για το εθνικό μας ζήτημα.

Η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μία και θα δοθεί εκεί και όπου πρέπει: Στη Γενεύη, όπου προετοιμάζεται για να πετύχει την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού και επανένωση της πατρίδας μας.

Οι μικροκομματικές πολιτικές του ΔΗΚΟ και του ΑΚΕΛ θα τύχουν της κατάλληλης απάντησης από τον λαό μας.

Check Also

Ελεγκτική Υπηρεσία: Πάνω από €284 εκατ. τα ανεκτέλεστα εντάλματα

Ελεγκτική Υπηρεσία: Πάνω από €284 εκατ. τα ανεκτέλεστα εντάλματα Το Γραφείο του Γενικού Ελεγκτή ενημερώνει …

Προσοχή: Απάτη μέσω email για επιβολή δασμών στα ταχυδρομεία

Προσοχή: Απάτη μέσω email για επιβολή δασμών στα ταχυδρομεία Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία πληροφορούν το κοινό …