Κούσιος: Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να ακολουθήσει την οδό της αντιπαράθεσης και του μηδενισμού που επέλεξε το ΑΚΕΛ

Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να ακολουθήσει την οδό της αντιπαράθεσης και του μηδενισμού που επέλεξε το ΑΚΕΛ, αναφέρει σε γραπτή απάντησή του στο ΑΚΕΛ, ο  Κυβερνητικός Εκπροσώπος, Κυριάκος Κούσιος.

Η γραπτή δήλωση:

Παρακολουθούμε τις σχεδόν καθημερινές προσωπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις του ΑΚΕΛ κατά του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, καθώς και τις επιθέσεις στην εξωτερική πολιτική που ασκεί η Κυπριακή Δημοκρατία.

Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να ακολουθήσει την οδό της αντιπαράθεσης και του μηδενισμού που επέλεξε το ΑΚΕΛ.

Ειδικότερα σε στιγμές, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση των τουρκικών παραβιάσεων της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, και του αποσταθεροποιητικού ρόλου των ενεργειών της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους αυτούς πράττοντας κάθε τι δυνατόν για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού λαού.

Είναι πάντως άξιο αναφοράς ότι μέσα από τις καθημερινές ανακοινώσεις του ΑΚΕΛ στις οποίες κυριαρχούν οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών, το κόμμα της αντιπολίτευσης «ξεχνά» να αναδείξει και να ασκήσει κριτική στην επεκτατική πολιτική της Τουρκίας έναντι της Κύπρου.