Κουντούρης: «Η κυβέρνηση της διαπλοκής… ζητάει και τα ρέστα»

«Η κυβέρνηση της διαπλοκής… ζητάει και τα ρέστα», τόνισε σε δήλωσή του ο αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας, του ΔΗΚΟ, Γιώργος Κουντούρης

«Όποτε η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ βρίσκεται ενώπιον τεκμηριωμένων στοιχείων που την εκθέτουν,  βλέπει παντού θεωρίες συνωμοσίας, στην προσπάθεια της να αποπροσανατολίσει από τις βαρύτατες της ευθύνες.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής σε χθεσινή του συνέντευξη «βάφτισε», τα διαπιστωμένα στοιχεία της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τις πολιτογραφήσεις στελεχών της εταιρείας της μαρίνας Αγίας Νάπας, ως «πολιτικά κατευθυνόμενες αναφορές».

Η κυβέρνηση της διαπλοκής, αντί να αναλάβει της ευθύνες της, «ζητάει και τα ρέστα» και συνεχίζει να επιτίθεται εναντίον ανεξάρτητων θεσμών της Δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση της διαπλοκής εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως εάν να μην έχει ξεσπάσει κανένα σκάνδαλο, απλά για να έχει άλλοθι να συνεχίζει τη συγκάλυψη.

Όσο και εάν η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ θέλει να κρύψει το τεράστιο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων «κάτω από το χαλί», το ΔΗΚΟ θα επιμείνει στην ανάγκη για έλεγχο, διαφάνεια και κάθαρση.»