Κουλλά: Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τον προσφυγικό κόσμο στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας

Κουλλά: Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τον προσφυγικό κόσμο στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Και υπάρχουν πράγματι πολλά ακόμη που μπορούν να γίνουν. Γιατί η ιδιότητα του πρόσφυγα δεν απαλείφεται όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από Βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Γεωργίου, τον κ. Ονούφριο Κουλλά, τον κ. Μάριο Μαυρίδη, τον κ. Γιώργο Κάρουλλα και τον κ. Δημήτρη Δημητρίου επισκέφτηκαν σήμερα τον συνοικισμό και τον Παρθενώνα Προσφυγων Λατσιών με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Βουλευτής και Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Ονούφριος Κουλλά δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων, κλιμάκιο της παράταξής μας επισκέφτηκε το Δήμο Λατσιών. Ένα μεγάλο Δήμο στον οποίο των 80% των κατοίκων είναι πρόσφυγες από όλα τα κατεχόμενα χωριά μας. Για εμάς, για την πατρίδα μας, η παγκόσμια αυτή μέρα δεν είναι μια απλή επέτειος. Γνωρίζουμε από προσφυγιά. Είναι μια ανοικτή πληγή. Ζούμε καθημερινά και βιώνουμε τον πόνο των ανθρώπων που εκδιώχθηκαν με τη βία από τις πατρογονικές τους εστίες.

Και είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τον προσφυγικό κόσμο στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Και υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορούν να γίνουν ακόμη. Γιατί η ιδιότητα του πρόσφυγα δεν απαλείφεται όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μέχρι την άγια ώρα της επιστροφής έχουμε αυτό το καθήκον».