Κουλλά για προϋπολογισμό: Καλώ όλους να επιδείξουν υπευθυνότητα βλέποντας πρώτα και πάνω από όλα το καλό της πατρίδας

Κουλλά: Σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που ζούμε επιβάλλεται η ψήφιση του προϋπολογισμού. Καλώ όλους να επιδείξουν υπευθυνότητα βλέποντας πρώτα και πάνω από όλα το καλό της πατρίδας.

«Τέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, από τον Υπουργό Οικονομικών και την Υπουργό Εργασίας, ο αναθεωρημένος κρατικός προϋπολογισμός. Σε αυτόν ενσωματώθηκαν τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων, ύψους 350εκατ., περίπου, που είχαν εξαγγελθεί πρόσφατα, η αύξηση επιδόματος χαμηλοσυνταξιούχου καθώς επίσης και άλλες πολιτικές όπως η στήριξη ευάλωτων δανειοληπτών για την πρώτη κατοικία, η στήριξη εργαζομένων της υπαίθρου, οι υποδομές φροντίδας παιδιών και άλλα.

 

Θέλω επίσης να διευκρινίσω πως και όλα τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα όπως η νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα αλλά και όλες οι επενδύσεις όπως οι επενδύσεις σε ΑΠΕ που εκ των πραγμάτων βρίσκονται στον προϋπολογισμό και επομένως όλα όσα προβλέπονται ν’ αντλήσουμε από την ΕΕ, προϋποθέτουν την ψήφιση του προϋπολογισμού και για φέτος και για τα επόμενα χρόνια. Για όλους αυτούς τους λόγους, σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που ζούμε επιβάλλεται η ψήφιση του προϋπολογισμού. Καλώ όλους να επιδείξουν υπευθυνότητα βλέποντας πρώτα και πάνω από όλα το καλό της πατρίδας».