Κοριτσάκι με λόξυγκα εδώ και δέκα εβδομάδες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, ένα 13χρονο κορίτσι, η Έμιλι Μαρς από το Surrey της Αγγλίας, έχει λόξυγκα επί 10 εβδομάδες. Όπως αναφέρει η ίδια η παθούσα, έχει λόξυγκα κάθε δύο δευτερόλεπτα!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κορίτσι είναι αρκετά σημαντικό και ενοχλητικό. Εξαιτίας της συχνότητας του λόξυγκα, η Έμιλι εξαντλείται και αναγκάζεται πολλές φορές να φύγει νωρίτερα από το σχολείο της.

Προκειμένου να καταφέρει να απαλλαχθεί από αυτόν και να εντοπιστεί από πού προέρχεται, έχει υποβληθεί σε πολλές εξετάσεις, σε ακτινογραφίες, σε σειρά βιοψιών, σε μαγνητική, σε υπέρηχο κ.α. Μάλιστα, οι ιατροί που την παρακολουθούν της έχουν δώσει πολλά φάρμακα, ενώ η κοπέλα έχει δοκιμάσει ακόμη και υπνωτισμό. Οι ιατροί αναφέρουν πως η περίπτωση της κοπέλας είναι σπάνια και περίεργη.

«Έχω δοκιμάσει τα πάντα-μέχρι και (να καταναλώσω) ένα κουτάλι με ξύδι. Αυτό ήταν απαίσιο», αναφέρει η 13χρονη κοπέλα, η οποία πρόσθεσε πως έχει δοκιμάσει πολλές μεθόδους για να σταματήσει το λόξυγκα, όπως να κρατήσει την ανάσα της, ενώ έχει βάλει και τους συμμαθητές της να την τρομάζουν, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει!

Η μητέρα της, Κάθι, δήλωσε: «Θα δοκιμάσουμε τα πάντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι αρχίζουμε να στερεύουμε από ιδέες».

The best.gr