Κολομβία: Ζευγάρι έκανε σεξ σε παραλία.. πρόστιμο 120 δολαρίων

Αντίμετωπο με πρόστιμο είναι ένα ασυγκράτητο ζευγάρι στην Κολομβία το οποίο έκανε σεξ σε δημόσια θέα σε μια παραλία την ώρα που εκεί βρίσκονταν και μικρά παιδία.

Το περιστατικό το οποίο κατέγραψαν σε βίντεο αυτόπτες μάρτυρες σημειώθηκε στην παραλία της περιοχής Πουέρτο Κολόμπια της Κολομβίας με αναφορές να υποστηρίζουν ότι ακόμα και όταν το ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι το κατέγραφαν, συνέχισαν την ερωτική πράξη σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Κοιτά το κάνουν» ακούγεται να λέει ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το ασταμάτητο ζευγάρι αναρωτώμενος αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το δίκαιο της Κολομβίας το ζευγάρι το οποίο εντοπίστηκε από τις αρχές της χώρας μπορεί να πληρώσει πρόστιμο έως και 120 δολαρίων.

Το βίντεο, ωστόσο, δίχασε τους χρήστες των social media με άλλους να καυτηριάζουν τη συμπεριφορά του ζευγαριού και άλλους να τους υπερασπίζονται. «Δεν επιτρέπεται να γίνονται ερωτικές πράξεις δημόσια» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, «υπάρχουν παιδιά στην παραλία, αυτά πρέπει να γίνονται ιδιωτικά και όχι στον δρόμο» σχολίασε ένας δεύτερος. «Ποιον νόμο παραβίασαν; Είναι στο νερό και δεν μπορεία να δεις τι ακριβώς κάνουν. Γιατί δεν καταγράφουν και τις δολοφονίες» υπερασπίστηκε το ζευγάρι ένας άλλος χρήστης των social media.

Check Also

Nυχτερινές δορυφορικές εικόνες της NASA που δείχνουν πώς η Ρωσία «βύθισε» την Ουκρανία στο σκoτάδι

Εικόνες της NASA, τη νύχτα από το διάστημα, αποτυπώνουν το σκοτάδι που επικρατεί στην Ουκρανία. …

Σιέρα Λεόνε: Boυλευτές τσακώνονται και να πετούν καρέκλες,μπουνιές και κλωτσιές (Videos)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Σιέρα Λεόνε στο Φρίταουν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια …