Κλεισμένη στο σπίτι της η Καρντάσιαν χωρίς διάθεση να επιστρέψει στην παλιά της ζωή

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει, αλλά η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ από την ένοπλη ληστεία σε βάρος της, στο Παρίσι.

Ολο αυτό το διάστημα, παραμένει «σιωπηλή» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου «ζούσε» έως τώρα, ενώ δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

«Ακόμη περνά δύσκολα», είπε πηγή του People. «Δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στην παλιά ζωή της», ανέφερε το ίδιο άτομο, συμπληρώνοντας ότι η σταρ περνά τον περισσότερο καιρό κλεισμένη στο σπίτι της στο Λος Αντζελες.

Ο σύζυγός της, Κάνι Γουέστ, είναι σε περιοδεία, αλλά επιστρέφει στο σπίτι όποτε μπορεί. Οταν εκείνος λείπει, η Καρντάσιαν πηγαίνει στο σπίτι της μητέρα της μαζί με τα δύο της παιδιά. «Ακόμη σκέφτεται τι θέλει να κάνει. Δεν έχει πλάνα για δημόσιες εμφανίσεις», ανέφερε η ίδια πηγή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο άτομο, δεν έχει κανονίσει τίποτα ούτε για τα γενέθλιά της, την Παρασκευή. «Θέλει απλά να είναι με τα παιδιά της, μακριά από τον κόσμο. Κανείς δεν την πιέζει. Εχει την καλύτερη υποστήριξη από την οικογένειά της», ανέφερε η πηγή του περιοδικού.

Αλλη πηγή του People υποστήριξε ότι έχει βγει από το σπίτι μόνο για να πάει στο σπίτι της μητέρα της και και σημαντικά ραντεβού. «Κάθε φορά που βγαίνει, έχει μαζί της σωματοφύλακα. Πριν από τη ληστεία, της άρεσε να κυκλοφορεί μόνη της. Αυτό άλλαξε εντελώς τώρα», ανέφερε.

Ακόμη, σύμφωνα με το ίδιο άτομο, η Καρντάσιαν είναι πολύ πιο νευρική τώρα και δεν θέλει να φωτογραφίζεται. «Ολη της η ζωή άλλαξε», λέει η πηγή.