Κλάπηκε οπλοπολυβόλο ΗΚ11 της ΕΦ από οικία έφεδρου

Από το σπίτι έφεδρου άνδρα στη Λάρνακα, κλάπηκε ένα  οπλοπολυβόλο ΗΚ11 της Εθνικής Φρουράς.

Η κλοπή του όπλου έγινε αντιληπτή από τον έφεδρο ιδιοκτήτη του όταν έκανε έρευνα στο υπνοδωμάτιο του όπου το φύλαγε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρας από τη Λάρνακα κατήγγειλε ότι από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τη μία χθες το μεσημέρι, ενώ κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο της οικίας του που βρίσκεται στην Οδό Βαλανίδου στη Λάρνακα με κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα, άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν σε αυτό και από το σαλόνι έκλεψαν μία τηλεόραση 32 ιντσών, αξίας 200 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που έκανε ο παραπονούμενος στα άλλα δωμάτια της οικίας του διαπίστωσε ότι έλειπε από το υπνοδωμάτιο του το στρατιωτικό οπλοπολυβόλο του ΗΚ11.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, το κλείστρο του όπλου το είχε φυλαγμένο σε διαφορετικό σημείο του υπνοδωματίου του και από την έρευνα που έκανε διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί και αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο παραπονούμενος η τελευταία φορά που είδε το όπλο ήταν στις 28 Ιανουαρίου 2015 όταν το πήρε μαζί του στην άσκηση της Εθνικής Φρουράς που παρουσιάστηκε ως έφεδρος.

Με την ολοκλήρωση της άσκησης ο παραπονούμενος πήρε το οπλοπολυβόλο, το φύλαξε στο υπνοδωμάτιο του και από εκείνη την ημέρα μέχρι χθες δεν αντιλήφθηκε ότι αυτό έλειπε.