Κινητοποιήσεις ετοιμάζει το ΕΛΑΜ

Με ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι οδήγησαν την οικονομία σε αυτή την κατάσταση και ζητά τη δημοσίευση της λίστας με τα ονόματα όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό. Επιπλέον ανακοινώνει δυναμικές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μέσα στις θέσεις του για την οικονομική ανάκαμψη, απαιτούσε την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων έφταιξαν για την σημερινή τραγική κατάληξη της οικονομίας. Την ιδία στιγμή απαιτούμε να δοθεί από την κεντρική τράπεζα η λίστα με τα ονόματα όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, ιδιαίτερα αν αυτοί βρίσκονται κοντά σε άτομα που λαμβάνουν αποφάσεις.

Θεωρούμε τουλάχιστον ανήθικη την μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό από άτομα τα οποία γνώριζαν “εκ των έσω” πως επίκειτω κούρεμα των καταθέσεων. Η παραδειγματική τιμωρία των ενοχών αποτελεί ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για να επιστρέψει η οικονομική ανάπτυξη στο νησί μας.

Θεωρούμε όμως πως η κάθαρση δεν μπορεί να προέλθει από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο. Για το λόγο αυτό καλούμε τον κόσμο να πλαισιώσει τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στις δυναμικές κινητοποιήσεις που έρχονται για να δώσουμε ένα γερό μήνυμα στην καθεστηκυία τάξη.