Κινέζοι ακροβάτες στο Badminton

Το Θέατρο Badminton φιλοξενεί το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας (China National Acrobatics Troupe) σε μια παράσταση-υπερθέαμα. Κλείστε εγκαίρως τα εισιτήριά σας γιατί οι παραστάσεις είναι περιορισμένες και οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα! Το Splendid θεωρείται η αρτιότερη και εντυπωσιακότερη παράσταση που έχει παρουσιάσει ο διάσημος θίασος στην μακρόχρονη ιστορία του. Μια αξέχαστη, μαγική παράσταση με τα πιο ασύλληπτα ακροβατικά που έχει να επιδείξει η Κίνα, η χώρα με τη μεγαλύτερη παράδοση στην τέχνη αυτή.
Με μια φράση: το «Splendid» συγκεντρώνει τους κορυφαίους ακροβάτες – καλλιτέχνες της Κίνας. Η παράσταση περιλαμβάνει δεκατρία νούμερα που άφησαν εποχή, αποσπώντας δεκάδες βραβεία στους πιο απαιτητικούς ακροβατικούς διαγωνισμούς του κόσμου.

Οι θεατές του «Splendid» θα απολαύσουν λαστιχένια σώματα, ανθρώπινους πύργους, εναέριους στροβιλισμούς, ισορροπιστές, υπέροχες πολύχρωμες στολές, αέρινες κορδέλες, τραμπάλες και κρίκους. Η σκηνή του Θεάτρου Badminton γεμίζει με νεράιδες από παγωμένες χώρες, πιόνια του σκακιού που μεταμορφώνονται σε πολεμιστές, ποδηλάτες που γίνονται παγόνια, χιόνι και ψιλόβροχο, αγωνιώδεις αλλά και τρυφερές ιστορίες ανθρώπων που αιωρούνται μαγικά πάνω σε μεταξένια σχοινιά…

Το «Splendid» είναι μια παράσταση που αψηφά τους νόμους της φυσικής και μας ταξιδεύει σ’ έναν κόσμο χωρίς βαρύτητα, με ταχύτητα που ζαλίζει και ακρίβεια που εντυπωσιάζει. Μέσα από απίστευτα νούμερα, οι αστέρες της ακροβασίας παρουσιάζουν μια πανέμορφα χορογραφημένη σειρά χρωματιστών, ακροβατικών άθλων, ενώ η σκηνική δημιουργικότητα και τα εφέ των πολυμέσων προσθέτουν στην παράσταση μια παραμυθένια γοητεία. Στο “Splendid” το ακατόρθωτο γίνεται εφικτό και οι θεατές μένουν με το στόμα ανοιχτό να αναρωτιούνται αν αυτό που είδαν έγινε στ’ αλήθεια.

Θέατρο Badminton

Από 20-30 Δεκεμβρίου 2012.

Αλσος Στρατού – Γουδή
Τηλ.: 210 8840600

Εισιτήρια online