ΚΕΒΕ: Δικαίωση από την απόφαση της ΑνΑΔ για διαφαινόμενο σκάνδαλο

ΚΕΒΕ: Δικαίωση από την απόφαση της ΑνΑΔ για διαφαινόμενο σκάνδαλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΒΕ από την πρώτη μέρα της εκλογής του, κατά τη Γενική του Συνέλευση είπε και τα εξής: «…είμαστε εδώ όχι για όλους αλλά για όσους επιχειρούν στα πλαίσια της νομιμότητας και βάζουν πάνω από το ιδιοτελές τους συμφέρον, το συμφέρον της οικονομίας του τόπου…»

Σε σχέση με τα προσφάτως διαδραματισθέντα στην Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, το ΚΕΒΕ αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο με τις γραπτές θέσεις που υπέβαλε προς το ΔΣ της ΑνΑΔ, τις οποίες και κοινοποίησε τόσο στην Υπουργό Εργασίας όσο και άλλους σχετικούς θεσμούς.

Οι ξεκάθαρες γνωματεύσεις της νομικής συμβούλου της ΑνΑΔ με ημερομηνίες 18/5, 15/7 και 17/7 είναι καταπελτικές και δικαιώνουν πλήρως τις θέσεις και απόψεις που επίμονα και δημόσια έθεσε το ΚΕΒΕ.

Είναι με ικανοποίηση που είδαμε το ΔΣ της ΑνΑΔ να αναστέλλει την απόφαση του ημερομηνίας 16/6 και να αποφασίζει χθες την καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία στη βάση των γνωματεύσεων της νομικής του συμβούλου.

Το δημόσιο χρήμα της ΑνΑΔ, προϊόν των εισφορών των εργοδοτών, πρέπει να αξιοποιείται και να περιφρουρείται με αυστηρότητα και με σύνεση και ουδείς δικαιούται να το σφετερίζεται για ίδιο όφελος.

Κατά τη φετινή Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα επαναλάβουμε: «…είμαστε εδώ όχι για όλους αλλά για όσους επιχειρούν νόμιμα και περιφρουρούν τους κανόνες εντιμότητας και ηθικής…».

Είναι αυτό που κάνει τον Οργανισμό μας να ξεχωρίζει ως η μεγαλύτερη οργάνωση του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου που δεν ανέχεται τις όποιες παραβιάσεις της νομιμότητας και των αρχών της χρηστής διοίκησης.