Κατεχόμενα ΚΑΠΟΥΤ…”Εκλεισαν” οι δρόμοι για τους “πατριώτες” και τα ψώνια τους

Η μεγάλη κόντρα του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ με τον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, έχει προκαλέσει μεγάλη οικονομική κρίση στη τουρκία με αποτέλεσμα την κατρακύλα της τουρκικής λίρας.

Η κόντρα αυτή έχει φέρει πολιτική αστάθεια και συνάμα έχει καταστήσει τη τουρκία αναξιόπιστη οικονομικά από τις αγορές με τους διεθνείς οίκους να την έχουν κατατάξει στη κατηγορία “σκουπίδια” και  με μόνη ελπίδα,  να καταφύγουν στο ΔΝΤ για να σωθούν.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει σοκ, στην οικονομία των κατεχομένων. Οι τιμές των προιόντων στα κατεχόμενα έχουν φτάσει στα ύψη και σχεδόν τα πάντα έχουν τώρα διπλάσιες τιμές.

Τώρα λοιπόν κατεχόμενα ΚΑΠΟΥΤ…

Έχουν “κλείσει” οι δρόμοι προς τα κατεχόμενα για όλους αυτούς τους “πατριώτες” που έτρεχαν να πάρουν φάρμακα και άλλα προιόντα από τα κατεχόμενα, που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν να βάλουν καύσιμα από τα πρατήρια των κατεχομένων και που αιματοδοτούσαν το ψευδοκράτος καθημερινά με χιλιάδες ευρώ.

Και όλοι αυτοί που επέλεξαν να παραθερίσουν στα ξενοδοχεία στα κατεχόμενα  καθώς και όσοι τρέχουν να αφήσουν τα χρήματά τους στα καζίνο…. Ας προσέξουν λίγο…

Γιατί, με τη πείνα που άρχισε να πέφτει, όπως αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ίδιοι οι τουρκοκύπριοι, οι οποίοι  δεν μπορούν πλέον να προμηθευτούν με τα απαραίτητα… Θα αρχίσει το “λιντσάρισμα” γενικώς….

Και καλά θα σας κάνουν… όλους εσάς που ποζάρετε κιόλας σε ξενοδοχεία των κατεχομένων ….