Κατανοούμε τις δυσκολίες του Προέδρου του ΔΗΚΟ να πείσει

Σε γραπτή δήλωση του, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, αναφέρει ότι “κατανοούμε τις δυσκολίες του Προέδρου του ΔΗΚΟ κ. Νικόλα Παπαδόπουλου να πείσει εντός και εκτός του κόμματός του για τις πολιτικές που επέλεξε να ακολουθήσει”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνησή του, σημειώνει, θα παραμείνουν μακριά από τη στείρα πολιτική αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου – η οποία γίνεται πολλές φορές άνευ αντικειμένου – ως θεματοφύλακες της απαραίτητης ενότητας και συλλογικότητας.

“Γι αυτό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταβάλλει προσπάθειες, μέσα από ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα, να επανακτηθεί πλήρως η αξιοπιστία και το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και έτσι να δημιουργηθούν οι συνθήκες για επενδύσεις και για δημιουργία θέσεων εργασίας“, προσθέτει.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συνεχίσει, επίσης, μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία του κυπριακού λαού, καταλήγει η γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, τη δύσκολη και επίμονη προσπάθεια που ξεκίνησε για εξεύρεση πολιτικής λύσης στο Κυπριακό η οποία να είναι αποδεκτή και από τους Ελληνοκύπριους.