Καταζητούνται με ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών

Καταζητούνται με ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών

Μήπως τους έχετε δεί;

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών αποτελεί την αιχμή του δόρατος, στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.

Σήμερα 26 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών προσώπων, που καταζητούνται για σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών, που απασχόλησαν την Υπηρεσία τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για τρεις άνδρες εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, με την Αστυνομία να ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για:

1. 31χρονο που καταζητείται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) από τον Απρίλιο του 2019, για υπόθεση που αφορά την κατάσχεση κάνναβης βάρους 83 κιλών και 627 γραμμαρίων.

ΜΑTTHIEW ΠΑΥΛΟΥ

 

2. 44χρονο, που καταζητείται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), από τον Ιούνιο του 2019, για τρεις υποθέσεις ναρκωτικών, που αφορούν κατασχέσεις ποσοτήτων ενός κιλού και 140 γραμμαρίων κοκαΐνης, 393 γραμμαρίων έκσταση, ενός κιλού κάνναβης και ενός κιλού ρητίνης κάνναβης.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

3. 45χρονο, που καταζητείται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), από τον Μάρτιο του 2016, για υπόθεση που αφορά κατάσχεση 12 κιλών και 945 γραμμαρίων κάνναβης.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ