Καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών – Χειροπέδες στους δύο νεαρούς

Καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών – Χειροπέδες στους δύο νεαρούς  

Στη ρίψη αριθμού πυροβολισμών προέβη τα ξημερώματα σήμερα μέλος της Αστυνομίας στην Πάφο, μετά από άρνηση οδηγού να σταματήσει για έλεγχο, ενώ κινήθηκε με ταχύτητα προς το μέρος μέλους της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΕ Πάφου ενώ διενεργούσαν περιπολία στην περιοχή Αργάκας, για πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών, εντόπισαν τετράτροχη μοτοσικλέτα να κινείται ύποπτα στην περιοχή.

Στον οδηγό της μοτοσικλέτας έγινε σήμα να σταματήσει χωρίς να το πράξει, ενώ ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε προς το μέρος του αστυνομικού. Μέλος της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έκανε χρήση του υπηρεσιακού οπλισμού, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να διαφύγει.

Στη συνέχεια, γύρω στις 2.10π.μ. δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 19 ετών, μετέβησαν τραυματισμένα αρχικά στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε, ο 22χρονος φέρει διαμπερές τραύμα στην περόνη του δεξιού ποδιού και ο 19χρονος, φέρει επιφανειακό τραύμα στην κνήμη του δεξιού ποδιού. Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου, ενώ κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.

Σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε εγκαταλειμμένη τετράτροχη μοτοσικλέτα στην περιοχή όπου έγινε το περιστατικό, η οποία πιστεύεται ότι είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς δίκαννου κυνηγετικού, κοινής επίθεσης, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, αμελούς και απερίσκεπτης πράξης, μη συμμόρφωσης σε οδηγίες αστυνομικού, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.