Κατά της Αθηνάς Κυριακίδου με αγωγή λιβέλου ο Γιώργος Λιλλήκας

Αγωγή λιβέλου κατά της βουλευτού του ΔΗΚΟ Αθηνάς Κυριακίδου καταχώρησε ο  υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας .Ζητάει όσοι έχουν στοιχεία για εμπλοκή πολιτικού προσώπου σε οποιοδήποτε σκάνδαλο να τα καταθέσουν στον Γενικό Εισαγγελέα για να κληθούν από τη δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν.

Αφορμή ήταν δηλώσεις της στο ραδιόφωνο ΑΣΤΡΑ και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του επιτελείου του Γιώργου Λιλλήκα «επειδή κάποιοι από το Επιτελείο Καρογιάν-Αναστασιάδη, ελλείψει επιχειρημάτων, προσφεύγουν στη λασπολογία και επειδή εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη, έχουμε δώσει οδηγίες στο νομικό μας σύμβουλο να κινήσει αγωγή λιβέλου κατά της κυρίας Αθηνάς Κυριακίδου για τις αβάσιμες δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του Άστρα».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο Γενικός Εισαγγελέας έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα για υποθέσεις διάπραξης ποινικών αδικημάτων ,όπως είναι η περίπτωση της παραβίασης του νόμου για την πάταξη του ρουσφετιού. Θεωρούμε αδιανόητο ο νόμος να εφαρμόζεται μόνο στην περίπτωση των απλών δημοσίων υπαλλήλων και όχι στην περίπτωση των πολιτικών προσώπων».