Κατάσχεση 56 ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Λεμεσό

Σε εκστρατεία της Αστυνομίας στη Λεμεσό για την πάταξη των παράνομων ηλεκτρονικών στοιχημάτων κατασχέθηκαν 56 ηλεκτρονικοί υπολογιστές από δύο υποστατικά και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο για παρεμπόδιση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, σε συνεργασία με άλλα τμήματα της Αστυνομίας, διεξήγαγαν χθες βράδυ συντονισμένη επιχείρηση στη Λεμεσό, στο πλαίσιο της καταστολής των αδικημάτων κατά παράβαση του νόμου περί στοιχημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνες που διεξήχθηκαν σε δύο υποστατικά, στο πρώτο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 22 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Στην ανακοίνωση προστίθεται κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας, ο ιδιοκτήτης του υποστατικού έκλεισε το γενικό διακόπτη παροχής ρεύματος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδικήματα της παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του.

Στο δεύτερο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τριάντα τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 36,50 ευρώ.