Κασιδιάρης: Να πάει ο πρωθυπουργός σας στους Πακιστανούς, στο Τάε Κβον Ντο να κάνει παρέα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στη Βουλή, πέταξε ένα έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα προς τα κυβερνητικά έδρανα, προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη.

Παρά το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης του ζητούσε να σταματήσει, ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο για τον κ. Ξυδάκη όσο και για τον Πρωθυπουργό.

Σε πρωτοφανείς υψηλούς τόνους, ο κ. Κασιδιάρης συνέχιζε να εξαπολύει βαριές εκφράσεις, ενώ ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό «πουλημένος» που του απέδωσε ο Νίκος Ξυδάκης.

Χαρακτήρισε δε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «ηλίθιο», τον Νίκο Ξυδάκη «γελοίο» και τον Γιάννη Μουζάλα «διορισμένο υπουργό λαθρομεταναστών», λέγοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων:

«Ντροπή σε εσάς που έχετε κάνει την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών…. Εξευτελισμένοι. Να πάει ο πρωθυπουργός σας στους Πακιστανούς, στο Τάε Κβον Ντο να κάνει παρέα και να μας αδειάζει τη γωνιά….Προφανώς ο άνθρωπος είναι ηλίθιος».