Καρογιάν: Η ΔΗΠΑ ήρθε για να μείνει – Κόλαφος για το λαικισμό το αποτέλεσμα

Καρογιάν: Η ΔΗΠΑ ήρθε για να μείνει – Κόλαφος για το λαικισμό το αποτέλεσμα

Ενθουσιασμός επικρατεί στη ΔΗΠΑ για τα αποτελέσματα.

Σε δηλώσεις του πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση. Το εγχείρημα που αναλάβαμε πριν από δυόμιση χρόνια δικαιώθηκε από τον λαό. Επιβεβαιώθηκε από τον κόσμο ότι η ανανέωση και η αναγέννηση του κέντρου ήταν αναγκαία. Οι συμπολίτες μας αναγνώρισαν την ειλικρίνεια μας».

«Για τη Δημοκρατική Παράταξη το αποτέλεσμα αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση.Το εγχείρημα αγκαλιάστηκε από τον κυπριακό λαό κάτω από αντίξοες συνθήκες. Σήμερα επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο πως η αναγέννηση του κέντρου είναι αναγκαία. Κυρίως γιατί πιστέψαμε στην ανάγκη αναγέννησης του αληθινού κέντρου», είπε.

Πρόσθεσε πως «αναμετρηθήκαμε με τις συστημικές δυνάμεις επειδή οι συμπολίτες μας αναγνώρισα την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητά μας. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της και τη δυνατότητα που μας έδωσε να τους εκπροσωπήσουμε».

«Το αποτέλεσμα είναι κόλαφος για τον λαϊκισμό και διατρανώνει την απόφαση του κυπριακού λαού να προχωρήσει μπροστά αφήνοντας πίσω όσους ήθελαν τον κρατήσουν πίσω. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει ευθύνες για το αύριο. Η ΔΗΠΑ ήρθε για να μείνει», είπε.

Ο  Μάριος Κάρογιαν ευχαρίστησε τον κόσμο που τους στήριξαν και ψήφισαν αλλά και τους συνεργάτες του.