Καραμπόλα 4 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Συμφόρηση της τροχαίας κίνησης πατατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο προς Άγιο Σιλά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης τεσσάρων αυτοκινήτων, που σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί της Πέμπτης.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Τα τέσσερα οχήματα έχουν ήδη μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητόδρομου, με τις δύο λωρίδες του δρόμου να είναι ανοιχτές για την κυκλοφορία. Ωστόσο λόγω της τροχαίας συμφόρησης και των εξετάσεων που γίνονται από μέλη της Αστυνομίας για τις συνθήκες πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, που προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Δύο πρόσωπα έχουν προληπτικά παραληφθεί από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις.