Κανάκης: “Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας”

Ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν η συνταγή της επιτυχίας της εκπομπής του είναι ότι παραμένουν οι ίδιοι συντελεστές. «Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω ακριβώς, αλλά δεν υπάρχει καμιά τέτοια λογική και τρόπος σκέψης στο “Ράδιο Αρβύλα”.

Για παράδειγμα, δεν τίθεται ποτέ θέμα αλλαγής συντελεστών. Δεν πρόκειται καν για συντελεστές, είναι οι άνθρωποι, είναι οι φίλοι, είναι οι συνεργάτες που αποτελούν την εκπομπή αυτή. Δεν αλλάζουν. Δεν είναι το “Ράδιο Αρβύλα” ένα κόνσεπτ που αυτή την εποχή υπηρετούν οι συγκεκριμένοι συντελεστές, αντιθέτως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι το “Ράδιο Αρβύλα”.

Επίσης, η εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός σε απόλυτη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτό, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ή ιδιαίτερη συνταγή. Βασίζεται σε ανθρώπους, στις προσωπικότητές τους, στις απόψεις τους, στη φιλοσοφία ζωής που έχουν, όποια κι αν είναι αυτή, στη δημιουργικότητα, στο κέφι τους, στην επικοινωνία. Νομίζω ότι αυτά είναι διαχρονικά χαρακτηριστικά τα οποία δεν προγραμματίζονται ή προσχεδιάζονται», δήλωσε στο περιοδικό «TV Glam».

ΠΗΓΗ:gossip-tv.gr