Καμίνης: Αν δεν εκλεγώ, ,θα παραμείνω στο κόμμα και θα στηρίξω τον νέο αρχηγό

Για τις επικείμενες εκλογές στην Κεντροαριστερά μίλησε ο υποψήφιος αρχηγός Γιώργος Καμίνης.

Σε συνέντευξη στο στο κανάλι «Ε» ο νυν Δήμαρχος Αθηνών τόνισε «Αν δεν εκλεγώ στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς,θα παραμείνω στο κόμμα και θα στηρίξω τον νέο αρχηγό. Αυτό που πάει να γίνει με την κεντροαριστερά,είναι το μεγαλύτερο πολιτικό εγχείρημα της τελευταίας 10ετίας στη χώρα μας.Θα καλύψει ένα κενό που υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου. η νέα κεντροαριστερά θα είναι ρυθμιστικός παράγοντας για την χώρα και αν το εγχείρημα πάει καλά,μπορεί τις επόμενες εκλογές να περάσει σε ποσοστό τον ΣΥΡΙΖΑ.Δεν είμαστε πολύφερνη νύφη για να διαλέξουμε γαμπρό».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς τόνισε ότι «υπάρχουν συγκλίσεις των υποψηφίων στο πρόγραμμα μας.Θα είμαστε συμπαγείς και μετά τις εκλογές.Αν εγώ δεν εκλεγώ για την ηγεσία της κεντροαριστεράς,θα παραμείνω στο κόμμα και θα στηρίξω αυτόν που θα εκλεγεί».

Για το πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν,ο κ.Καμίνης είπε ότι «θα πάνε πάνω από 100.000 πολίτες να ψηφίσουν.’Οσοι περισσότεροι θα πάνε να ψηφίσουν,τόσο το καλύτερο».

Για το θέμα της ανομίας στα Εξάρχεια και τα πανεπιστήμια,ο κ.Καμίνης είπε ότι «η αστυνομία πρέπει να κάνει την δουλειά της και στα Εξάρχεια και στα Πανεπιστήμια. Είμαι δήμαρχος στην πιο δύσκολη πόλη της Ευρώπης και κατάφερα να κρατήσω την Αθήνα όρθια».