Καμία σχέση μεταξύ δικηγορικού γραφείου Ν. Χρ. Αναστασιάδη – Ryanair

Σε απάντηση σημερινών δημοσιευμάτων,  το δικηγορικό γραφείο Νίκος Χρ. Αναστασιάδης & Συνεταίροι αναφέρει ότι ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία Ryanair, η οποία ζήτησε να εκπροσωπηθεί από το γραφείο, το οποίο αρχικά αποδέχθηκε και στη συνέχεια αρνήθηκε να την εκπροσωπεί, λόγω της έμμεσης σχέσης του γραφείου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρεται  ότι “αποτελεί γεγονός ότι η εταιρεία Ryanair, κατά την περίοδο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών, ζήτησε από το γραφείο μας να αναλάβει τη νομική της εκπροσώπηση κατά τη διαδικασία της εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την KPMG”.

“Η κατ’ αρχάς απάντηση μας υπήρξε θετική, για αυτό και κατά την υποβολή των σχετικών εγγράφων προς την KPMG δηλώθηκε ως νομικός εκπρόσωπος το δικηγορικό μας γραφείο”, σημειώνει.

Προσθέτει ότι, “ύστερα από προβληματισμό και ενόψει του γεγονότος ότι η εμπλοκή του γραφείου μας εις την όλη διαδικασία, λόγω της έμμεσης σχέσης του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα μπορούσε να παρερμηνευθεί ως ευνοϊκή για τη Ryanair, γνωστοποιήσαμε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 στη Ryanair την απόφαση μας ότι το γραφείο μας δεν δύναται να την εκπροσωπεί”.

“Έκτοτε, ουδεμία σχέση έχουμε με την εταιρεία Ryanair. Αντιθέτως, ως πληροφορούμαστε, μετά την άρνησή μας, την εκπροσώπηση της υπό αναφορά εταιρείας ανέλαβε άλλο δικηγορικό γραφείο”, σημειώνει.