Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Ζαχαρία…

Το στερνό αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στο 17χρονο Ζαχαρία Καραντωνάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά και όλους όσους τον γνώριζαν. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη και στην ομάδα του ,τον Πλατανιά.

Ο 17χρονος πέθανε ακαριαία όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή Ραπανιανά Κολυμβαρίου στα Χανιά. Η κηδεία διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο ναό της Αγ.Ειρήνης στην Καληδονία.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ αναφέρει:

“Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του νεαρού αθλητή της, Ζαχαρία Καραντωνάκη, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο τραγικός χαμός του 16χρονου Ζαχαρία, ενός παιδιού γεμάτου ζωή, αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά, και όνειρα, αποτελεί τεράστια απώλεια για την τοπική μας κοινωνία, αλλά και ειδικότερα για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά, σημαντικό μέλος της οποίας ήταν (στην ομάδα Κ 17) ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.