Καλά τα έχει πει ο Ν. Αναστασιάδης….Σας έδωσε τη κατάλληλη απάντηση

Η μακρόχρονη ιστορία του νυν προέδρου της δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και τα δημοκρατικά του πιστέυω δεν συγκρίνονται με τον τέως πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια. Αυτό είναι πλέον φανερό και αποδεκτό ιστορικά.

Η εφημερίδα “Σημερινή” γράφει και ξαναγράφει την ερώτηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Παπαδόπουλου “Κύριε πρόεδρε, είπατε πως πήγατε στο Eurogroup αξιόπιστος και επιστρέψατε αναξιόπιστος”, και ρωτά πάλι η εφημερίδα: “γιατί δεν απευθύνθηκε  και δεν απάντησε αποκλειστικά στην εφημερίδα “Σημερινή””;; Η απάντηση του Προέδρου πολύ ωραία : “Τα χαιρετίσματα μου… Ο λαός με εξέλεξε με 58%. Αυτό τα λέει όλα”….

Η απάντηση δεν άρεσε στα στελέχη του ΔΙΑ κι έτσι θέλησαν Κυριακάτικα να παρουσιάσουν και απόκομμα από την εφημερίδα “Πολίτης” που εκφράστηκε κατά τον ίδιο τρόπο. Τι ήθελαν δηλαδή να μας αποδείξουν; Ότι είναι συγχωρδία εναντίον του Προέδρου;

Ας σοβαρευτούμε κύριοι, χωρίς συμφέροντα πλέον… Ο νυν πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, είναι  ο μόνος πρόεδρος που απάντησε σε όλα τα ΜΜΕ: Εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς, πρακτορεία ειδήσεων και σε ιστοσελίδες.

Είναι ο μόνος πρόεδρος που τα λέει όλα. Και όσον αφορά την  απάντηση του στον Μ. Παπαδόπουλο ήταν ότι καλύτερο.