Και magnum χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Σφαίρες από magnum 38 special βρέθηκαν από τη βαλλιστική έρευνα στα γραφεία της ΝΔ. Η εξέλιξη αυτή και το μπαράζ των επιθέσεων τα τελευταία 24ωρα έχει προβληματίσει έντονα την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Ένας από τους δράστες κρατούσε  εκτοξευτήρα ρουκετών, σύμφωνα με μαρτυρία, τον οποίο φαίνεται, για άγνωστο λόγο, να μην χρησιμοποίησε. 
Τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Δείχνουν δύο κουκουλοφόρους οπλισμένους με καλάσνικοφ, να κατεβαίνουν από ένα αυτοκίνητο. Στα 50 μέτρα από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, σήκωσαν τα όπλα και σημάδεψαν τη φωτεινή επιγραφή . Η στιγμή των πυροβολισμών όμως δεν καταγραφεί .

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στη Βουλή οι δράστες πυροβόλησαν με δύο καλάσνικοφ.

Οι  δράστες επέβαιναν σε ι.χ αυτοκίνητο – πιθανότατα είναι το καμένο Toyota Corolla που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο -, το οποίο οδηγούσε τρίτο άτομο. Οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και όχι για μοτοσικλέτα, ωστόσο οι άγνωστοι δράστες γνώριζαν ότι στο σημείο βρίσκονταν πολλές κάμερες και φρόντισαν να έχουν πολύ καλά καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Την ίδια ώρα, φύλλο και φτερό γίνεται το καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο, αν και από τη φωτιά έχει καταστραφεί ολοσχερώς το εσωτερικό του.