Καιρός: Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία με αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική υπηρεσία,αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 33 βαθμούς και πιθανότητα σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος και στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη, αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θ

ερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές κυρίως ώρες πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, τα δυτικά ή και περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα και θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.