Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα, αλλά αναμένονται συννεφίες και τοπικές καταιγίδες

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής υπηρεσίας:

υψηλή πίεση και ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι και σήμερα.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κατά διαστήματα, καθώς και παροδική χιονόπτωση στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά πιθανόν να επικρατεί παγετός, ενώ νωρίς το πρωί παγετός θα υπάρχει και σε περιοχές των ορεινών.

Το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κατά διαστήματα, καθώς και παροδική χιονόπτωση στα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικά παροδικές βροχές, καθώς και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικά παροδικές βροχές, καθώς και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Στη θερμοκρασία δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στη θερμοκρασία δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.