“Καθόλα νόμιμος ο διορισμός μου”

Απάντηση στο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ για το διορισμό της στη θέση της Επιτρόπου Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Υπηρεσίας έδωσε η Εμμανουέλα Λαμπριανίδη λέγοντας ότι ο διορισμός της είναι καθόλα νόμιμος, ότι ποτέ δεν έδωσε οδηγίες σε ανώτερους της στη δημόσια υπηρεσία και ότι ενεργεί προς όλους με πνεύμα συνεργασίας.

Κληθείσα να σχολιάσει τις αναφορές του ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Γλαύκου Χατζηπέτρου στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, η Επίτροπος Μεταρρύθμισης Δημόσιας Υπηρεσίας είπε ότι κανένας Επίτροπος δεν έχει εκτελεστικές εξουσίες και ότι οι Επίτροποι προωθούν πολιτικές μέσω του Προέδρου της Δημοκρατίας και των Υπουργών.

Ανέφερε ακόμα ότι με το διορισμό της ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «θέλει να δείξει τη θέληση και τη δέσμευσή του να επιφέρει αλλαγές και μεταρρύθμιση στη δημόσια υπηρεσία».

«Εργάζομαι πυρετωδώς εδώ και κάποιο καιρό χωρίς ούτε μία φορά να δώσω οδηγίες σε ανώτερους μου στη δημόσια υπηρεσία» είπε η κ. Λαμπριανίδη.

«Ενεργώ», πρόσθεσε, «με πνεύμα συνεργασίας προς όλους και αυτό το πνεύμα συνεργασίας είναι που θέλω να απευθύνω και στον Πρόεδρο και τα μέλη όλων των οργανώσεων, περιλαμβανομένης της ΠΑΣΥΔΥ, διότι αυτή η προσπάθεια είναι συλλογική και για να πετύχει χρειάζεται η συμμετοχή όλων».

«Είμαι βέβαιη ότι όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας το μέλλον και το καλό του τόπου» είπε.

«Ο διορισμός μου είναι καθόλα νόμιμος και δεν έχω κάτι άλλο να δηλώσω σε σχέση με αυτό» δήλωσε, κληθείσα να σχολιάσει άρθρο του Γ. Χατζηπέτρου στο οποίο αναφέρεται ότι η κ. Λαμπριανίδη αυτοπροβάλλεται ως Επίτροπος Μεταρρύθμισης.