Κάποτε …προσκύναγαν Χριστόφια, τώρα στηρίζουν Αναστασιάδη

Είναι γνωστό ότι ένα μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων επιλέγει να ταχθεί με τον υποψήφιο που έχει τον αέρα της νίκης. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά στις εκλογικές αναμετρήσεις και η ψυχολογία έχει την δική της εξήγηση για αυτό το φαινόμενο. Ο ανθρώπινος ψυχισμός έλκεται από τον «δυνατό» και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που στήριξαν το νικητή. Αυτό όμως το φαινόμενο, είναι τελείως διαφορετικό από αυτό των γυρολόγων που όπου μυρίζουν εξουσία …σπεύδουν εκ των υστέρων να ταυτιστούν μαζί της!

Όσο πλησιάζουμε, λοιπόν προς τις εκλογές και τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων δείχνουν εκλογική νίκη του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος στηρίζετε από ΔΗΚΟ – ΔΗΣΥ και ΕΥΡΩΚΟ, από την πρώτο γύρο των εκλογών, τόσο κάποιοι γυρολόγοι σπεύδουν να τον πλησιάσουν.

Πρόκειται για πρόσωπα που υπηρετούν σε διάφορες τάξεις της αστυνομίας. Από χαμηλόβαθμους αστυνομικούς έως και διευθυντές Κάποιοι, λοιπόν, από αυτούς κυρίως …γαλονάδες, ενώ τη προηγούμενη πενταετία …προσκυνούσαν, ανερυθρίαστα τον Δημήτρη Χριστόφια και τις πολιτικές τους επιλογές με χειροκροτήματα και επαίνους, τώρα έκαναν …στροφή.

Κατάλαβαν ότι η νίκη ανήκει στο Νίκο Αναστασιάδη και άρχισαν να του κτυπάνε παλαμάκια ζητώντας του μάλιστα και διάφορα ρουσφέτια! Είναι εκείνοι αξιωματούχοι που ακολούθησαν την ίδια τακτική επί Τάσσου Παπαδόπουλου , συνέχισαν με Δ. Χριστόφια και τώρα «αγκαλιάζουν» Αναστασιάδη.

Ας έχουν λοιπόν γνώση οι μελλοντικοί φύλακες…..