Κάλεσμα της Κυβέρνησης για ενότητα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης τονίζει ότι μοναδικός μας γνώμονας θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των εθνικών μας συμφερόντων.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρει ότι “είναι πραγματικά λυπηρό ότι σε μια δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η Κυπριακή Δημοκρατία έχοντας αντιμέτωπες τις τουρκικές προκλήσεις, αντί να υπάρχει στο εσωτερικό μέτωπο απόλυτη ενότητα, σύμπνοια και ομοφωνία, με στόχο την εξουδετέρωση τους, κάποιοι εξακολουθούν να βάλλουν κατά της Κυβέρνησης και να υποβάλουν σε τρίτες χώρες να έχουν παράπονο από την Κυπριακή Δημοκρατία, με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων”.

Το θέμα, συνεχίζει, σε καμία απολύτως περίπτωση δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, όπως εξάλλου κατέδειξε και η ομόφωνη θέση του Συμβουλίου Αρχηγών.

“Μοναδικός γνώμονας όλων πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων και μόνον αυτών και ο κάθε ένας ξεχωριστά, με τα δικά του μέσα και προσβάσεις, αλλά και όλοι μαζί συνενώνοντας δυνάμεις, να αγωνιστούμε για την επίτευξη των κοινών στόχων και της διεθνούς καταδίκης των απαράδεκτων τουρκικών ενεργειών”, καταλήγει.