Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου για συστράτευση σε στελέχη του ΔΗΚΟ

Με προσωπικές παρεμβάσεις του, όπως πληροφορείται η Laimitomos.com, o Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄ κάλεσε τους διαφωνούντες του ΔΗΚΟ να αντιληφθούν την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης που έρχεται για τον Κυπριακό λαό και να συστρατεύθουν  για το καλό της πατρίδας.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε επαφές με κάποια από τα στελέχη του ΔΗΚΟ που στήριξαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα, τα οποία και κάλεσε να τερματίσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια δεδομένης της κρισιμότητας της συγκυρίας που διέρχεται η Κύπρος.

Στο ΔΗΚΟ είναι γεγονός ότι η πικρία κάποιων για τις αποφάσεις και τις επιλογές της ηγεσίας του είναι μεγάλη. Ωστόσο, έρχεται το συνέδριο του Μαρτίου όπου και θα πρέπει να τεθούν τα παράπονα και οι αντιρρήσεις και να βρεθούν οι λύσεις. Τώρα, αυτό που προέχει είναι η ανάγκη για συστράτευση και κάποια από τα επώνυμα στελέχη του ΔΗΚΟ την έχουν αντιληφθεί καθώς έχουν επιστρέψει πίσω στο κόμμα αναλαμβάνοντας δράση για την υλοποίηση της απόφασης της ηγεσίας του.

Είναι επόμενο, πως όσο πλησιάζουμε προς το δεύτερο γύρο των εκλογών να ανεβαίνουν ώρα με την ώρα οι …στροφές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ευτυχώς κάποιοι στο ΔΗΚΟ κατάλαβαν την κρισιμότητα αυτών των εκλογών και έτσι ο χώρος του συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος έχει μπει επιτέλους σε τροχιά συσπείρωσης.