Ι. Νικολάου: Αναζητεί προπετάσματα καπνού το ΑΚΕΛ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ότι αναζητεί προπετάσματα καπνού για να αποπροσανατολίσει από αποκαλύψεις για διερευνώμενα σκάνδαλα που συγκλονίζουν και αφήνουν άφωνη την κοινή γνώμη.

Σε δήλωσή του, με την οποία απάντησε στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι «το ΑΚΕΛ δεν είναι σε θέση να βάζει ερωτήματα, αλλά πρέπει και θα δώσει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις στην κοινωνία, για τις αποκαλύψεις στην Ερευνητική Επιτροπή για τις επενδύσεις της CYTA».

Ο κ. Νικολάου κάλεσε το ΑΚΕΛ να «αρχίσει να ετοιμάζει τις απαντήσεις του, για την υπόθεση των εκατομμυρίων που διερευνάται στη CYTA και για τις ασήκωτες ευθύνες του για την ανεργία, το κλείσιμο εκατοντάδων επιχειρήσεων και για την κατάσταση που οδήγησε την οικονομία του τόπου».

«Ας πάψει να καμώνεται ότι ανησυχεί για την Ερευνητική Επιτροπή για την Οικονομία, την οποία υποσκάπτει από την πρώτη στιγμή. Ας αφήσει τη διαδικασία να εξελιχθεί υπό συνθήκες πλήρους διαφάνειας για να αποκαλυφθούν όλοι όσοι ευθύνονται και όχι μόνο όσοι βολεύουν το ΑΚΕΛ» ανέφερε ο Υπουργός, διερωτούμενος «μήπως το ΑΚΕΛ ανησυχεί επειδή ο λαός θα μάθει την αλήθεια».