Ιταλία: Τέσσερις νεκροί από υπερχείλιση χειμάρρου

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξαιτίας ξαφνικής νεροποντής που προκάλεσε υπερχείλιση του χείμαρρου Λιέρτσα, στην περιοχή Ρεφρόντολο, έξω από την πόλη Τρεβίζο της βορειοανατολικής Ιταλίας.

Εκείνη την ώρα στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη υπαίθρια γιορτή. Το μένος των νερών παρέσυρε αυτοκίνητα, υπαίθριους πάγκους και επισκέπτες, καθιστώντας αναγκαία την κινητοποίηση των ανδρών της αστυνομίας, των καραμπινιέρων, της πυροσβεστικής, αλλά και των ειδικών δυνάμεων παροχής βοήθειας της περιοχής των Άλπεων.

Τέσσερις από τους τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στα πλησιέστερα νοσοκομεία με τη βοήθεια στρατιωτικών οχημάτων, είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η πρόσβαση στην περιοχή είναι προβληματική, ενώ πολλοί συγγενείς των ξένων επισκεπτών, που βρίσκονταν στο Ρεφρόντολο, μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση της υπερχείλισης του χειμάρρου, επιχείρησαν να μεταβούν στο σημείο αυτό της βόρειας Ιταλίας με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς τους, για να συμμετάσχουν στην παροχή βοήθειας.

Check Also

Τραγωδία στο Μαυροβούνιο: Βρήκε τα κρυμμένα πίσω από μια πόρτα και τα εκτέλεσε ο 34χρονος

Τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του έζησε το απόγευμα της Παρασκευής, γύρω στις 4 (τοπική …

Νεκροί 20 μετανάστες που προσπαθούσαν να διασχίσουν τα σύνορα Σουδάν – Λιβύης

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Σουδάν και της Λιβύης εντόπισαν είκοσι νεκρούς μετανάστες στα σύνορα των …