Ινδία: Γυναίκες επιτέθηκαν σε βουλευτή την ώρα που βίαζε νεαρή γυναίκα

Μια ασύλληπτη σκηνή διαδραματίστηκε σε χωριό της Ινδίας όπου γυναίκες έσωσαν μια νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός δίχρονου παιδιού, από τον βιαστή της την ώρα που τη βίαζε. Βιαστής είναι ένας ινδός βουλευτής που έχει κατηγορηθεί για παρόμοιες πράξεις και στο παρελθόν χωρίς ωστόσο να έχει ποτέ κατηγορηθεί επίσημα.

Ο βουλευτής Μπίκραμ Σινγκχ Μπράχμα βίαζε τη νεαρή γυναίκα όταν οι συγχωριανές της ακούγοντας τις κραυγές της έτρεξαν προς το σπίτι της όπου επιτέθηκαν στον Μπράχμα. Οι οργισμένες γυναίκες τον τραβάνε, τον χτυπάνε με τα ρούχα του και τον βρίζουν ενώ  στην προσπάθειά τους να τον “συλλάβουν” άνδρες και γυναίκες της περιοχής, τον έγδυσαν.

Τελικά ο βουλευτής γλίτωσε τελευταία στιγμή από το εξαγριωμένο πλήθος-το οποίο έσπασε και το αυτοκίνητο του- αφού η αστυνομία έφτασε, λίγα λεπτά πριν τον λιντσάρει το πλήθος.

Η νέα αυτή επίθεση έρχεται στον απόηχο της δημόσιας κατακραυγής στην Ινδία γύρω από το βιασμό και τη δολοφονία μια 23χρονης μέσα σε δημόσιο λεωφορείο στο Νέο Δελχί τον περασμένο μήνα

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα εκτεταμένες διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα εν μέσω εκκλήσεων για αυστηρότερη νομοθεσία κατά των βιαστών.