Ικανοποιημένος ο Ιωνάς με το έργο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου με το έργο το Υπουργείου τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στην εκπομπή “Ενημέρωση” στον Άλφα, τόνισε πως έγιναν ενέργειες από το Υπουργείο. Συγκεκριμένα ανέφερε πως το Υπουργείο κάποτε δεν ασχολείτο με θέματα της Αστυνομίας και των Φυλακών ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τα θέματα των δικαστηρίων λέγοντας χαρακτηριστικά πως ” είναι μια ενέργεια που έγινε πρώτη φορά στα χρονικά”

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα των φυλακών  ο κ. Νικολάου δήλωσε πως “οι φυλακές του σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με της φύλακες του χθες”. Αξιολογώντας, όπως είπε, την κατάσταση  έγιναν αλλαγές γιατί “σαν Υπουργός δεν παραιτήθηκα όπως ζήτησαν πολλοί, αλλά έμεινα για να γίνουν πραγματικότητα αυτές οι αλλαγές”.

Για την απάντηση του “ο λαός αποφάσισε ποιοι είναι για φτύσιμο και τους έστειλαν στην αντιπολίτευση” στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου ο οποίος είπε πως “η κοινωνία όμως τον φτύνει και αυτός ανοίγει ομπρέλα γιατί νομίζει ότι βρέχει” ο ίδιος είπε πως λυπάται για την έκφραση αυτή αλλά ” είναι στιγμές στις οποίες είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις”.