Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση της Ελένης Σταύρου για τον Γρίβα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση της βουλευτού και υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΔΗΣΥ, Ελένης Σταύρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ελένη Σταύρου, παρευρέθηκε χθες, στο ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Γρίβα στη Λεμεσό, καταθέτοντας στεφάνι.

Αμέσως μετά, η ίδια, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικό υλικό από την παρουσία της στο μνημόσυνο γράφοντας:

«Δεν είναι σάρκα ο ΔΙΓΕΝΗΣ για να τον φάει το χώμα, είναι ιδέα Υψηλή! Αθάνατος !!!!! Ελλάδα – Κύπρος – Ένωσις – Η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ – Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

Η ανάρτηση της Ελένης Σταύρου, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ποικίλων σχολίων, όπως εάν μοιράζετε τις ίδιες θέσεις με τον ΔΗΣΥ, εάν συμφωνεί ο Αβέρωφ με αυτή τη ανάρτηση αλλά και σχόλια τα οποία την στήριζαν για το θάρρος της.

Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν ήταν η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία απηύνθυνε ερώτημα στον Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Χρίστος Χριστοφίδης.

Έντονα επικριτικός ήταν και ο  Τ/κ ακτιβιστής της πλατφόρμας Unite Cyprus Now, Κεμάλ Μπαικαλί, ο «συνεχάρη τον Αβέρωφ για την επιλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο και τον ρώτησε αν αυτή είναι η επίσημη γραμμή του κόμματός του»