Θυμήσου Κυπριακέ λαέ τη πενταετία 2008 – 2013

Της Μαριλένας Χρίστου

Ήρθε η ώρα που ο Κυπριακός λαός πρέπει να φέρει στη μνήμη του τη πενταετία 2008 – 2013 για να μην ξαναπεράσουμε τα ίδια.

Επί διακυβέρνησης Χριστόφια, είχαμε μία μεγάλη κατρακύλα στην οικονομία και όχι μόνο. Είχαμε και τη φονική έκρηξη στο Μαρί όπου έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος 13 αθώες ψυχές.

Επακόλουθο της έκρηξης ήταν η “βιβλική καταστροφή” του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού στο Βασιλικό. Η ΑΗΚ απώλεσε το 50%  στη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ενώ είχαμε για μήνες διακοπές στη παροχή ηλεκτρισμού.

Μετά την έκρηξη, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία, κρατώντας μαύρα πανό με συνθήματα αιώνιας μνήμης και ζητούσαν την παραίτηση της Κυβέρνησης.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι στο Υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Χριστόφια ήταν  και ο σημερινός υποψήφιος του ΑΚΕΛ, Σταύρος Μαλάς.

Δεν είναι δυνατόν ο Κυπριακός λαός να έχει πάθει αμνησία. Σίγουρα θυμάται και σκέφτεται λογικά.

Πλέον έχει μία επιλογή, τον Νίκο Αναστασιάδη.

Όσο και να μην το δέχονται οι αντίπαλοι του Νίκαρου, εντούτοις τον πιστώνουν για την ευημερία που έφερε στο τόπο. Άρα δεν θέλουμε να μας κυβερνήσει ξανά η αριστερά.

Υ.Γ: Όσοι Κύπριοι συμπολίτες μας δεν έχουν μάθει ούτε πάθει ακόμα από την εκλογή του αριστερού και δηλωμένου Άθεου Χριστόφια με τα τόσα και τόσα που έκανε αυτός και οι Υπουργοί του που μας διοικούσαν για 5 χρόνια ας το πράξουν τώρα, ξανά ούτως ώστε να αποτελείωσουν τη Κύπρο μία και καλή.

Άρα η επιλογή μας για τη Κυριακή είναι μονόδρομος.

Ο Νίκαρος είναι γεννημένος ηγέτης.