Η Κιμ Καρντάσιαν «ανάβει φωτιές» και πάλι το διαδίκτυο ποζάροντας γυμνή! (Photos)

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο προσκήνιο διαρκώς. Κι αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσει τόπλες φωτογραφίες της στο Twitter.

Η 37χρονη τηλεπερσόνα ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών, ρίχνοντας για άλλη μία φορά το διαδίκτυο. Σε μία από αυτές, φορά ένα γούνινο παλτό το οποίο πέφτε στους ώμους της και αποκαλύπτει το γυμνό της στήθος. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, προτού δημοσιεύσει την εικόνα, θόλωσε τη θηλή του εκτεθειμένου στήθους της.

Η Κιμ αναρτά συχνά καυτές φωτογραφίες και μάλιστα, λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από παραλία με ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Η φωτογραφία ήταν εμπνευσμένη από την ταινία «10» με την Μπο Ντέρεκ, του 1979. Όπως και η Μπο, η Κιμ είχε τα μαλλιά της μπλεγμένα σε μικροσκοπικές πλεξούδες, προκαλώντας πολλούς να την κατηγορήσουν για πολιτιστική ιδιοποίηση.

Εκτός όμως από αυτές, η Κιμ ανέβασε αρκετές τολμηρές φωτογραφίες της και μπορεί για κάποιον κοινό θνητό να φαίνεται ένας περίεργος τρόπος για να ξεκινά κανείς την εβδομάδα του, ωστόσο για την Κιμ είναι απλά η δουλειά της.

Να σημειωθεί πάντως, πως η Κιμ και ο σύζυγός της νωρίτερα το μήνα, έγιναν γονείς για τρίτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας.