Θλίψη για το θάνατο μίας διακεκριμένης πολιτικού και γυναίκας

Για τη διακεκριμένη πολιτικό, νομικό και γυναίκα με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες , μιλάει στην ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ, εκφράζοντας  θλίψη για το θάνατο σε ηλικία 92 ετών της πρώην Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Στέλλας Σουλιώτη.

“Η αείμνηστη Στέλλα Σουλιώτη υπήρξε μέρος της ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, την οποία υπηρέτησε από ξεχωριστές επάλξεις, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες…ως Γενική Εισαγγελέας άφησε σημαντικό έργο, και ως στέλεχος για δεκαετίες της ομάδας που στήριζε τον εκάστοτε συνομιλητή της ε/κ πλευράς στο Κυπριακό είχε ιδιαίτερη συμβολή στη διαχείριση του εθνικού μας θέματος».

Τη θλίψη του εκφράζει και το ΚΣ της ΕΔΕΚ.Υπήρξε η πρώτη γυναίκα δικηγόρος της Κύπρου, η πρώτη γυναίκα υπουργός της Κυπριακής Δημοκρατίας και η πρώτη και μόνη γυναίκα γενική Εισαγγελέας της Κύπρου, ενώ συμμετείχε και στις ομάδες όλων των συνομιλητών, μέχρι και την κυβέρνηση του Τάσου Παπαδόπουλου, ως ειδική σύμβουλος για το κυπριακό.

Μέσα από την πολυεπίπεδη συμμετοχής της στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της Κύπρου, η Στέλλα Σουλιώτη, αναφέρεται στην ανακοίνωση,, άφησε το στίγμα της  προσφοράς της σε διάφορες βαθμίδες της κοινωνίας.