“Θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεων μου, για να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες σας”

Θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεων μου, για να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες του ανεπανάληπτου Συναγερμικού Κόσμου και της μεγάλης και λαμπρής ιστορίας της παράταξης μας, ανέφερε σε δήλωσή του ο Λευτέρης Χριστοφόρου μετά την επανεκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗ.ΣΥ.

“Για μένα αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και βαρύτατη ευθύνη, που ο υπέροχος Συναγερμικός Κόσμος, μου ανανεώνει την εντολή να συνεχίσω από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, της Παράταξης που ίδρυσε ο Ιστορικός μας ηγέτης Γλαύκος Κληρίδης.

Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου απευθύνω ένα απέραντο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς σκαπανείς της Παράταξης μας, τους επώνυμους κι ανώνυμους Συναγερμικούς που με εμπιστεύονται να βρίσκομαι στην Ηγετική Ομάδα, της μεγαλύτερης Παράταξης του τόπου μας.

Τους είμαι, πραγματικά, εσαεί ευγνώμων, για όλα.

Ταυτόχρονα επιθυμώ να τονίσω ότι είναι μεγάλο ευτύχημα για τη παράταξη μας, αλλά και για την πατρίδα μας που συνεχίζει στην Προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο άξιος, καταξιωμένος και δοκιμασμένος Πρόεδρος μας, ο συναγωνιστής Αβέρωφ Νεοφύτου που μαζί με το Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, κράτησαν την Κύπρο μας σε πορεία Ανάπτυξης και Προοπτικής και τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για τη διαχρονική και υποδειγματική φιλία μας και την άψογη και παραγωγική μας συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως πάντα έτσι και τώρα θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεων μου, για να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες του ανεπανάληπτου Συναγερμικού Κόσμου και της μεγάλης και λαμπρής ιστορίας της παράταξης μας.”